Αυτοκόλλητο Τοίχου - Σκύλος και Γάτα Παρέα

spe-070

Διακόσμησε τους χώρους του pet shop ή του κτηνιατρείου με ένα αυτοκόλλητο τοίχου εύκολα και οικονομικά.

Διαστάσεις:
Τιμή:
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες
Σημείωση: Συμπληρώστε εάν έχετε κάποια διευκρίνιση ή παρατήρηση για το προϊόν.

 

Δώστε στον τοίχο σας προσωπικότητα με αυτοκόλλητα τοίχου μέσα από μια μεγάλη συλλογή σχεδίων! Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι ειδικά σχεδιασμένα αφαιρούμενα αυτοκόλλητα και είναι εύκολο να εγκατασταθούν. Ένας καταπληκτικός και ανέξοδος τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, το διαμέρισμα, το δωμάτιο σας και το γραφείο σας!

Διαστάσεις

Επιλογή συγκεκριμένης διάστασης
Υλικό Βινύλιο με πλαστικοποίηση
Φινίρισμα Ματ
Πλενόμενο
Μη τοξικό & Οικολογικό

 

Προδιαγραφές επιφάνειας για τοποθέτηση αυτοκολλήτου.
Ο τοίχος θα πρέπει να είναι λείος, χωρίς υγρασίες και καθαρός από σκόνες, έτσι ώστε να έχει πολύ καλή συνοχή μεταξύ μπογιάς και τοίχου. Η μπογιά δεν θα πρέπει να έχει συστατικά σιλικόνης ή διαλύτη (οικολογικά χρώματα, λαδομπογιά). Αν είναι φρεσκοβαμμένος, θα πρέπει να έχει στεγνώσει πολύ καλά (τουλάχιστον 2 εβδομάδες). Η θερμοκρασία του χώρου θα πρέπει να είναι από 15-35 βαθμούς και η υγρασία μέχρι το πολύ 70%. Για σίγουρα αποτελέσματα και αν δεν είστε σίγουροι για τον τοίχο καλό θα ήταν να κάνετε ένα τεστ πριν την τελική εφαρμογή. Το ιδανικό είναι να προηγηθεί βαφή με αστάρι.

Μπορώ να τοποθετήσω μόνος/η μου το αυτοκόλλητο;
Φυσικά, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες τοποθέτησής μας πιστά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αν δημιουργηθούν φουσκάλες κατά την τοποθέτηση, πώς μπορώ να βγάλω τον αέρα;
Αν στην επιφάνεια του κολλημένου αυτοκόλλητου σας σχηματιστούν μικρές ή μεγαλύτερες φυσαλίδες με αέρα, τρυπήστε το αυτοκόλλητο ή την ταπετσαρία στο κέντρο της κάθε φυσαλίδας με μια καρφίτσα και πιέστε με τη σπάτουλα από την περιφέρεια προς το κέντρο της φυσαλίδας, ώστε να φύγει ο αέρας και να απαλειφθεί

Πόσο καιρό μπορεί να μείνει στη συσκευασία το αυτοκόλλητο και πως τα διατηρούμε;
Τα αυτοκόλλητα μπορούν να παραμείνουν στη συσκευασία έως 1 μήνα. 
Τα αυτοκόλλητα θα πρέπει να διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου 25οC και 50% σχετική υγρασία.

 1. Μπορώ να αφαιρέσω το αυτοκόλλητο εύκολα;
  Ναι! Σιγά σιγά ξεκολλήστε το βινύλιο, ξεκινώντας από τις γωνίες. Χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να ζεστάνετε το αυτοκόλλητο, αυτό θα το κάνει πανεύκολο!  Αν δείτε πως έχουν μείνει υπολείμματα κόλλας  καθαρίστε με ένα λευκό βαμβακερό πανί και οινόπνευμα.

   
 2. Μπορεί το αυτοκόλλητο να ξαναχρησιμοποιηθεί;
  Όχι. Εάν τοποθετήσετε και ξεκολλήσετε το αυτοκόλλητο δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά. Είναι μιας χρήσης μόνο.

   
 3. Tι γίνεται αν δεν θέλω να τοποθετήσω αμέσως το βινύλιο μου;
  Τυπώνουμε το αυτοκόλλητο βινυλίου σας αμέσως μετά την επιβεβαίωση της παραγγελία σας. Από την στιγμή που θα παραλάβετε την παραγγελία σας, σας συνιστούμε να εφαρμόσετε το βινύλιο εντός ενός μήνα. Ωστόσο, για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται να εγκαταστήσετε μέσα σε λίγες μέρες.

   
 4. Μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο;
  Ναι. Τα φίλμ βινυλίου είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής και μπορούν να τοποθετηθούν σε εξωτερικό χώρο.

   
 5. Mπορώ να εφαρμόσω το αυτοκόλλητο βινυλίου σε μέτρια υφή επιφάνειες;
  Εάν η επιφάνεια είναι ελαφρά έως μέτριας υφής, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι μαλλιών σε χαμηλή θερμοκρασία για να θερμάνετε την επιφάνεια πριν εφαρμόσετε το βινύλιο. Πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί κατά την εφαρμογή της θερμότητας.

   
 6. Tι θα συμβεί αν το βινύλιο μου έχει φουσκώσει ή τσαλακωθεί κατά την αποστολή;
  Aυτό συμβαίνει συχνά. Αυτό που τσακίζει είναι η ταινία μεταφοράς και όχι το βινύλιο. Τοποθετήστε το βινύλιο σε μια επίπεδη επιφάνεια και ακολουθήστε τις οδηγίες τοποθέτησης. Με την χρήση της σπάτουλας (τύπου πιστωτικής) θα φύγει οποιαδήποτε ζάρα υπάρχει.

   
 7. Το βινύλιο μου είναι κολλημένο στο οπισθόχαρτο και όχι στην ταινία μεταφοράς (διάφανη ταινία);
  Τοποθετήστε το βινύλιο σε επίπεδη επιφάνεια με το οπισθόχαρτο στην κάτω μεριά, χρησιμοποιήστε την σπάτουλα κάνοντας κινήσεις δεξιά - αριστερά πάνω από την ταινία μεταφοράς με μέτρια δύναμη.

Στην Epigrami δεν υπάρχει δικαίωμα επιστροφής αφού όλα τα προϊόντα τυπώνονται κατόπιν παραγγελίας.
Αγοράσατε ένα προϊόν που έχει υποστεί ζημιά κατά την άφιξή του ή είναι ελαττωματικό για οποιονδήποτε άλλο λόγο; Αν δείτε πως η συσκευασία έχει υποστεί κακοποίηση παρακαλούμε μην παραλάβετε το δέμα και μην δεχθείτε την αποστολή. Αν πάλι παραλάβετε και στη συνέχεια δείτε πως το προϊόν έχει υποστεί κακοποίηση στείλτε με e-mail στην υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών στο info@epigrami.gr και υποβάλετε φωτογραφίες του προϊόντος / συσκευασίας.

Στόχος μας είναι η 100% ικανοποίηση του πελάτη, οπότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν είστε δυσαρεστημένοι με την παραλαβή σας.

Εγγραφείτε στο Newsletter κι ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!