ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ | Epigrami.gr

ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ

Διάσταση:
Επιλογή υλικού:
Εφαρμογή με:
Τιμή:
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες
Σημείωση: Συμπληρώστε εάν έχετε κάποια διευκρίνιση ή παρατήρηση για το προϊόν.

 

Τα προϊόντα Glass Decor προσφέρουν μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη διακόσμηση σε τζάμια και βιτρίνες, χαρίζοντας μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα και μεταμορφώνοντας τον χώρο όπου εφαρμόζονται. Συγκεκριμένα, η σειρά Glass Decor περιλαμβάνει φιλμ αμμοβολής με φινίρισμα frosted, καθώς και 5 επιπλέον ματ χρώματα: Frosted, Offshore blue, Refreshing Mint, Sparkling yellow, Romantic Rose. Είναι κατάλληλα για εφαρμογές indoor και outdoor.

Ο τρόπος που πρέπει να σχεδιαστεί ένα αρχείο για εκτύπωση, διαφέρει εξ’ ολοκλήρου από μια απλή παρουσίαση στην οθόνη σας. Η υποβολή του αρχείου σας είναι εύκολη, απλά ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες όταν θα σχεδιάσετε και θα ανεβάσετε το αρχείο για το βιτρώ σας.

Διατηρείτε όλα τα σημαντικά κείμενα και εικόνες σε απόσταση τουλάχιστον 5cm από την άκρη του τελικού μεγέθους.
Μπορείτε να υποβάλετε το αρχείο σας με σημάδια περικοπής και σημάδια εκτύπωσης.

Το αρχείο θα πρέπει να έχει αρχική ανάλυση 150 dpi (σε φυσικό μέγεθος) ή 1:10 στα 300 dpi

Ποτέ μην στέλνετε αρχείο σε RGB, είναι απλά χρώματα οθόνης και όχι εκτύπωσης. Στέλνετε τα αρχεία σας μόνο σε CMYK.
Εάν δεν είστε σίγουροι για τη ρύθμιση των χρωμάτων του αρχείου σας, μην ανησυχείτε, μπορούμε πάντα να το μετατρέψουμε για εσάς. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι αυτό μπορεί να κάνει τα χρώματα να διαφέρουν από το αρχικό αρχείο.

Η δουλειά σας θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο σε σχεδιαστικό πρόγραμμα. Παρακαλούμε στείλτε αρχεία jpeg ή pdf υψηλής ανάλυσης. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι πάντα CMYK και σε 150dpi ανάλυση.

Πριν στείλετε το αρχείο μετατρέψτε σε γραμμικό τις γραμματοσειρές σας, δηλαδή convert to curves αν δουλεύτε σε Corel Draw και create outlines σε illustrator & In Design.

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στο αρχείο σας που να μην επιθυμείτε να εκτυπωθεί ( πχ. Μαύρα στίγματα, λευκές γραμμές, pixels κτλ)

Πρόκειται για αυτοκόλλητο αμμοβολής, στο οποίο τυπώνεται έγχρωμο εικαστικό, δημιουργώντας την αίσθηση βιτρώ. Άλλη μία εξαιρετική εφαρμογή της ψηφιακής εκτύπωσης για διακοσμητικές προσιτές και γεμάτες χρώμα λύσεις.

Η ταχύτερη δυνατή παράδοση για τα banners είναι: Η επόμενη μέρα

Σημείωση: Η παράδοση ισχύει μόνο για προϊόντα που υπάρχει έτοιμό αρχείο προς εκτύπωση.
Για να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας θα παραδοθεί την επόμενη μέρα, είναι σημαντικό να λάβουμε εγκαίρως το αρχείο σας σε καλή ανάλυση που πληροί τις προϋποθέσεις των διαστάσεων. Με αυτή τη διαδικασία το προϊόν μπορεί να τεθεί σε παραγωγή εγκαίρως.
Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει. Αυτό εξαρτάται από το αν το αρχείο είναι καλό σε ανάλυση, απο το συνδυασμό εφαρμογής που επιλέγετε δηλαδή την τεχνική κατασκευής ή / και τις ποσότητες παραγγελίας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος αλλάζει καθημερινά, στην περίπτωση που το αρχείο δεν πληροί τις προδιαγραφές εκτύπωσης.

Στη μονόχρωμη αμμοβολή μπορεί να γίνει απλή κοπή που εννοούμε ότι το σχήμα του αυτοκόλλητου είναι παραλληλόγραμμο, ή μορφοκοπή που εννοούμε όταν παίρνει οποιοδήποτε άλλο σχήμα. Το μηχάνημα suma που διαθέτουμε δίνει μορφή στο αυτοκόλλητο σας από ένα απλό κύκλο έως οποιαδήποτε μορφή ή πολύπλοκο σχήμα, με μόνο περιορισμό την φαντασία του δημιουργού του εικαστικού σας.
Για την παραγωγή της εκτυπώσιμης αμμοβολής χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες τεχνικές παραγωγής:
LATEX  : για οικολόγικη εκτυπωση με μελάνια νερού HP.
OKI        : για  ψηφιακη εκτύπωση με eco -solvent μελάνια για μικρότερες διάστάσεις και υψηλότερη ευκρίνεια χρωμάτων.
 

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την ACS COURIER λόγω υψηλής αξιοπιστίας.

Εάν ο τύπος υλικού, η ποσότητα, το μέγεθος ή άλλες προδιαγραφές δεν παρατίθενται, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά στο info@epigrami.gr.
Θα σας στείλουμε την προσφορά μας εντός 1 εργάσιμης ημέρας.
Ανάλογα με την πολυπλοκότητα της προσφοράς, αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.

Εάν επιθυμείτε σχεδιασμό από την δική μας γραφιστική ομάδα η διαδικασία είναι η έξης.

Στείλτε μας στο info@epigrami.gr μια μικρή περίληψη με το μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε.  Επισυνάψτε το logo σας ή φωτογραφίες που θα θέλατε να συμπεριληφθούν και τυχόν πληροφορίες που θα θέλατε να αναγράφονται. Την επόμενη μέρα θα λάβετε την πρόταση μας και θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το δημιουργικό που έχετε λάβει αν θέλετε να προχωρήσουμε σε παραγωγή ή επιθυμείτε τυχόν αλλαγές. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν λάβουμε επιβεβαίωση, δεν θα στείλουμε την παραγγελία σας μέχρι να αποσταλεί η έγκρισή σας.

Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για το κόστος και θα προχωρήσουμε σε παραγγελία που θα λάβετε στο Mail σας.

Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τον μηχανισμό upload στην σελίδα μας, υπάρχουν 2 τρόποι να μας στείλετε τα αρχεία σας:

Εάν το αρχείο σας είναι μέχρι 9ΜΒ το στέλνετε μέσω του email μας, info@epigrami.gr μαζί με την εντολή εργασίας

Εάν το αρχείο σας ειναι πανω απο 10ΜΒ καλό ειναι να το στέλνετε με sites αποστολης μεγάλων αρχείων, όπως:
https://www.wetransfer.com/

Η αποστολή αρχείου είναι απαραίτητο να συνοδευεται και με εντολη εργασίας την οποια θα στείλετε με email.

Αυτοκόλλητο αμμοβολής, στο οποίο τυπώνεται έγχρωμο εικαστικό, δημιουργώντας την αίσθηση βιτρώ. Άλλη μία εξαιρετική εφαρμογή της ψηφιακής εκτύπωσης για διακοσμητικές προσιτές και γεμάτες χρώμα λύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter κι ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!