ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ | Epigrami.gr

ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ

Διάσταση:
Επιλογή υλικού:
Εφαρμογή με:
Τιμή:
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες
Σημείωση: Συμπληρώστε εάν έχετε κάποια διευκρίνιση ή παρατήρηση για το προϊόν.

 

Η εταιρεία μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε ματ φινίρισμα, αντοχή outdoor 3-4 ετών, υψηλή απόδοση και εύκολη αποκόλληση, χωρίς κατάλοιπα κόλλας. 
Αυτοκόλλητο εσωτερικης και εξωτερικής επικόλλησης. Στην περίπτωση που θέλουμε το αυτοκόλλητο να βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά μιας τζαμαρίας, τότε χρησιμοποιούμε αυτό το υλικό. Έτσι διασφαλίζουμε ότι δεν είναι εκτεθειμένα σε φθορές από κάποιες καιρικές συνθήκες (πχ βροχή, υγρασία). Επίσης είναι πιο ασφαλής λύση για την αποφυγή αποκόλλησης ή παραμόρφωσης τους από βανδαλισμούς.

Μονόχρωμα αυτοκόλλητα για διακόσμηση εσωτερικού χώρου (ταπετσαρίες, διακόσμηση τοίχων, τζαμιών, αυτοκόλλητα βιτρίνας κ.α.) αποτελείται από 28 μοναδικές, ματ αποχρώσεις που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις του design. Ιδανικό για εφαρμογές μέσης διάρκειας σε επίπεδες και ελαφρά καμπύλες επιφάνειες.

Είναι σημαντικό να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της παραγγελίας σας, οι χρόνοι παραγωγής μας, αν υπάρχει έτοιμο το δημιουργικό εκτύπωσης, κυμαίνονται από 1- 5 εργάσιμες ημέρες. Αυτό σας επιτρέπει να λάβετε την τελική απόφαση σχετικά με το πότε πρέπει να κάνετε την παραγγελία σας. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να λάβετε το προϊόν σας περιλαμβάνει το χρόνο παραγωγής καθώς και το χρόνο αποστολής.

Στο μονόχρωμο αυτοκόλλητο μπορεί να γίνει απλή κοπή που εννοούμε ότι το σχήμα του αυτοκόλλητου είναι παραλληλόγραμμο, ή μορφοκοπή που εννοούμε όταν παίρνει οποιοδήποτε άλλο σχήμα. Το μηχάνημα suma που διαθέτουμε δίνει μορφή στο αυτοκόλλητο σας από ένα απλό κύκλο έως οποιαδήποτε μορφή ή πολύπλοκο σχήμα, με μόνο περιορισμό την φαντασία του δημιουργού του εικαστικού σας.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την ACS COURIER λόγω υψηλής αξιοπιστίας.

Εάν ο τύπος υλικού, η ποσότητα, το μέγεθος ή άλλες προδιαγραφές δεν παρατίθενται, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά στο info@epigrami.gr.
Θα σας στείλουμε την προσφορά μας εντός 1 εργάσιμης ημέρας.
Ανάλογα με την πολυπλοκότητα της προσφοράς, αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.

Εάν επιθυμείτε σχεδιασμό από την δική μας γραφιστική ομάδα η διαδικασία είναι η έξης.

Στείλτε μας στο info@epigrami.gr μια μικρή περίληψη με το μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε.  Επισυνάψτε το logo σας ή φωτογραφίες που θα θέλατε να συμπεριληφθούν και τυχόν πληροφορίες που θα θέλατε να αναγράφονται. Την επόμενη μέρα θα λάβετε την πρόταση μας και θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το δημιουργικό που έχετε λάβει αν θέλετε να προχωρήσουμε σε παραγωγή ή επιθυμείτε τυχόν αλλαγές. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν λάβουμε επιβεβαίωση, δεν θα στείλουμε την παραγγελία σας μέχρι να αποσταλεί η έγκρισή σας.

Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για το κόστος και θα προχωρήσουμε σε παραγγελία που θα λάβετε στο Mail σας.

Μονόχρωμα αυτοκόλλητα για διακόσμηση εσωτερικού χώρου (ταπετσαρίες, διακόσμηση τοίχων, τζαμιών, αυτοκόλλητα βιτρίνας κ.α.) αποτελείται από 28 μοναδικές, ματ αποχρώσεις που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις του design. Ιδανικό για εφαρμογές μέσης διάρκειας σε επίπεδες και ελαφρά καμπύλες επιφάνειες.

Εγγραφείτε στο Newsletter κι ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!