BANNER ΔΙΧΤΥ | Epigrami.gr

BANNER ΔΙΧΤΥ

Διάσταση:
Υλικο banner:
Εφαρμογή με:
Έχεις δικό σου αρχείο;
Ανέβασε το αρχείο σου
Τιμή:
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες
Σημείωση: Συμπληρώστε εάν έχετε κάποια διευκρίνιση ή παρατήρηση για το προϊόν.

 

Εκτυπώνουμε MESH (Δίχτυ) σε υπέροχη ποιότητα με το επιθυμητό μοτίβο σας. Το MESH (Δίχτυ) από ύφασμα πολυεστέρα που χρησιμοποιούμε έχει υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό και σχίσιμο, καθώς και αεροδιαπερατή δομή, η οποία του επιτρέπει να χρησιμοποιείται σε μεγάλες διαστασεις σε εξωτερικό χώρο.

Το MESH (Δίχτυ) χρησιμοποιείται τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε εμπορικούς χώρους. Το MESH (Δίχτυ) είναι ένα είδος μουσαμά, διαπερατό από τον αέρα λόγω της διάτρητης δομής του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτά τα πανό είναι ιδιαίτερα κατάλληλα όταν υπάρχει υψηλή πίεση ανέμου. Το MESH (Δίχτυ) θα το δείτε συχνά σε φράχτες, προσόψεις, εξωτερικούς τοίχους, σκαλωσιές και αθλητικά γήπεδα, αλλά και σε εσωτερικούς τοίχους ή σε εμπορικές εκθέσεις.

Εκτυπώνουμε το MESH (Δίχτυ) στις διαστάσεις της επιλογής σας με το μοτίβο που μας δίνεται σε ελκυστική τιμή. Θα λάβετε το διαφημιστικό banner μέσα σε 5-7 εργάσιμες ημέρες με εταιρεια Courier.

Ο τρόπος που πρέπει να σχεδιαστεί ένα αρχείο για εκτύπωση, διαφέρει εξ’ ολοκλήρου από μια απλή παρουσίαση στην οθόνη σας. Η υποβολή του αρχείου σας είναι εύκολη, απλά ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες όταν θα σχεδιάσετε και θα ανεβάσετε το αρχείο για τα banner σας.

 • Κρατήστε ένα περιθώριο ασφαλέιας 5cm
  Διατηρείτε όλα τα σημαντικά κείμενα και εικόνες σε απόσταση τουλάχιστον 5cm από την άκρη του τελικού μεγέθους.
  Μπορείτε να υποβάλετε το αρχείο σας με σημάδια περικοπής και σημάδια εκτύπωσης.
   
 • Ανάλυση αρχείου
  Το αρχείο θα πρέπει να έχει αρχική ανάλυση 150 dpi (σε φυσικό μέγεθος) ή 1:10 στα 300 dpi
   
 • Ανάλυση χρώματος CMYK
  Ποτέ μην στέλνετε αρχείο σε RGB, είναι απλά χρώματα οθόνης και όχι εκτύπωσης. Στέλνετε τα αρχεία σας μόνο σε CMYK. Εάν δεν είστε σίγουροι για τη ρύθμιση των χρωμάτων του αρχείου σας, μην ανησυχείτε, μπορούμε πάντα να το μετατρέψουμε για εσάς. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι αυτό μπορεί να κάνει τα χρώματα να διαφέρουν από το αρχικό αρχείο.
   
 • Μορφή αρχείου
  Η δουλειά σας θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο σε σχεδιαστικό πρόγραμμα. Παρακαλούμε στείλτε αρχεία jpeg ή pdf υψηλής ανάλυσης. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι πάντα CMYK και σε 150dpi ανάλυση.
   
 • Mετατρέψτε τις γραμματοσειρές σε περιγράμματα ή σχήματα
  Πριν στείλετε το αρχείο μετατρέψτε σε γραμμικό τις γραμματοσειρές σας, δηλαδή convert to curves αν δουλεύτε σε Corel Draw και create outlines σε illustrator & In Design.
   
 • Τελικό έλεγχο του αρχείου
  Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στο αρχείο σας που να μην επιθυμείτε να εκτυπωθεί ( πχ. Μαύρα στίγματα, λευκές γραμμές, pixels κτλ)

Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τον μηχανισμό upload στην σελίδα μας, υπάρχουν 2 τρόποι να μας στείλετε τα αρχεία σας:

 • Αποστολή αρχείων με E-mail
  Εάν το αρχείο σας είναι μέχρι 9ΜΒ το στέλνετε μέσω του email μας, info@epigrami.gr μαζί με την εντολή εργασίας
   
 • Αποστολή μέσω μεταφορών μεγάλων αρχείων​
  Εάν το αρχείο σας ειναι πανω απο 10ΜΒ καλό ειναι να το στέλνετε με sites αποστολης μεγάλων αρχείων, όπως: https://www.wetransfer.com/

Η αποστολή αρχείου είναι απαραίτητο να συνοδευεται και με εντολη εργασίας την οποια θα στείλετε με email.


 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

 

 

 • ​Τι ακριβώς είναι αυτό το προϊόν; Που μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
  Αυτοκόλλητα εξωτερικής επικόλλησης μίας όψης, τα οποία χάρη στην διάτρητη μορφή τους επιτρέπουν την οπτική επαφή από την πλευρά με το μεγαλύτερο ποσοστό φωτισμού. Δημιουργούν σκίαση και ενδείκνυνται για βιτρίνες καταστημάτων. Για να είναι το εικαστικό σας ευδιάκριτο και το βράδυ συνίσταται τις βραδινές ώρες να φωτίζεται το θέμα σας.
   
 • Ποια είναι η ταχύτερη δυνατή παράδοση;
  Είναι σημαντικό να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της παραγγελίας σας, οι χρόνοι παραγωγής μας, αν υπάρχει έτοιμο το δημιουργικό εκτύπωσης, κυμαίνονται από 1- 5 εργάσιμες ημέρες. Αυτό σας επιτρέπει να λάβετε την τελική απόφαση σχετικά με το πότε πρέπει να κάνετε την παραγγελία σας. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να λάβετε το προϊόν σας περιλαμβάνει το χρόνο παραγωγής καθώς και το χρόνο αποστολής.
   
 • Ποιες τεχνικές παραγωγής χρησιμοποιείτε;
  Για την παραγωγή των βινυλίων  χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες τεχνικές παραγωγής:
  solvent, eco/mild solvent, και HP Latex.
   
 • Με ποια εταιρεία  θα γίνει η παράδοση;
  Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την ACS COURIER λόγω υψηλής αξιοπιστίας.
   
 • Δεν μπορώ να βρω το προϊόν που ψάχνω. Πως μπορώ να ζητήσω μια προσφορά;
  Εάν ο τύπος υλικού, η ποσότητα, το μέγεθος ή άλλες προδιαγραφές δεν παρατίθενται, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά στο info@epigrami.gr.
  Θα σας στείλουμε την προσφορά μας εντός 1 εργάσιμης ημέρας. Ανάλογα με την πολυπλοκότητα της προσφοράς, αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.
   
 • Ποιες είναι οι επιλογές εφαρμογής για τα banner προσαρμοσμένου μεγέθους;
  Εάν επιθυμείτε σχεδιασμό από την δική μας γραφιστική ομάδα η διαδικασία είναι η έξης. Στείλτε μας στο info@epigrami.gr μια μικρή περίληψη με το μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε.  Επισυνάψτε το logo σας ή φωτογραφίες που θα θέλατε να συμπεριληφθούν και τυχόν πληροφορίες που θα θέλατε να αναγράφονται. Την επόμενη μέρα θα λάβετε την πρόταση μας και θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το δημιουργικό που έχετε λάβει αν θέλετε να προχωρήσουμε σε παραγωγή ή επιθυμείτε τυχόν αλλαγές. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν λάβουμε επιβεβαίωση, δεν θα στείλουμε την παραγγελία σας μέχρι να αποσταλεί η έγκρισή σας. Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για το κόστος και θα προχωρήσουμε σε παραγγελία που θα λάβετε στο Mail σας.
Εγγραφείτε στο Newsletter κι ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!