XL-SIZE BANNER | Epigrami.gr

XL-SIZE BANNER

Διάσταση:
Υλικο banner:
Εφαρμογή με:
Έχεις δικό σου αρχείο;
Ανέβασε το αρχείο σου
Τιμή:
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες
Σημείωση: Συμπληρώστε εάν έχετε κάποια διευκρίνιση ή παρατήρηση για το προϊόν.

 

Τα banner είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας ή να διακοσμήσετε μια εκδήλωση. Στο epigrami.gr, μπορούμε να εκτυπώσουμε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέγεθος banner για εσας.
Εκτύπωση σε μουσαμά γίνεται όταν χρειάζεστε την αμεσότερη και φθηνότερη λύση για να προβάλετε ένα μήνυμα σε μεγάλη κλίμακα μεγέθους.
Χάρη στις πολλαπλές ιδιότητες του σαν υλικό και την τεχνολογία εκτύπωσης με μελάνια eco solvent η χρήση του μουσαμά για εκτύπωση είναι μονόδρομος για πληθώρα εφαρμογών ενώ εγγυάται μακροχρόνια αντοχή των χρωμάτων σε συνθήκες εξωτερικού χώρου.

Χρειάζεστε γραφιστική υποστήριξη; Έχετε δικό σας αρχείο; Η επιλογή είναι δική σας και εμείς εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε. 

- Παραδόση την επόμενη μέρα
- Διατίθεται σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε
- Πιστοποιημένα υλικά


 

Ο τρόπος που πρέπει να σχεδιαστεί ένα αρχείο για εκτύπωση, διαφέρει εξ’ ολοκλήρου από μια απλή παρουσίαση στην οθόνη σας. Η υποβολή του αρχείου σας είναι εύκολη, απλά ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες όταν θα σχεδιάσετε και θα ανεβάσετε το αρχείο για τα banner σας.

Διατηρείτε όλα τα σημαντικά κείμενα και εικόνες σε απόσταση τουλάχιστον 5cm από την άκρη του τελικού μεγέθους.
Μπορείτε να υποβάλετε το αρχείο σας με σημάδια περικοπής και σημάδια εκτύπωσης.

Το αρχείο θα πρέπει να έχει αρχική ανάλυση 150 dpi (σε φυσικό μέγεθος) ή 1:10 στα 300 dpi

Ποτέ μην στέλνετε αρχείο σε RGB, είναι απλά χρώματα οθόνης και όχι εκτύπωσης. Στέλνετε τα αρχεία σας μόνο σε CMYK.
Εάν δεν είστε σίγουροι για τη ρύθμιση των χρωμάτων του αρχείου σας, μην ανησυχείτε, μπορούμε πάντα να το μετατρέψουμε για εσάς. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι αυτό μπορεί να κάνει τα χρώματα να διαφέρουν από το αρχικό αρχείο.

Η δουλειά σας θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο σε σχεδιαστικό πρόγραμμα. Παρακαλούμε στείλτε αρχεία jpeg ή pdf υψηλής ανάλυσης. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι πάντα CMYK και σε 150dpi ανάλυση.

Πριν στείλετε το αρχείο μετατρέψτε σε γραμμικό τις γραμματοσειρές σας, δηλαδή convert to curves αν δουλεύτε σε Corel Draw και create outlines σε illustrator & In Design.

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στο αρχείο σας που να μην επιθυμείτε να εκτυπωθεί ( πχ. Μαύρα στίγματα, λευκές γραμμές, pixels κτλ)

Τα Βanners είναι ένα από best seller προϊόντα μας και είναι πολύ δημοφιλή για διαφημιστική προώθηση. Μπορούμε να τυπώσουμε το σχέδιο της επιλογής σας στην διάσταση που επιθυμείτε.
Μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας εάν τοποθετήσετε ένα banner σε ένα σημείο όπου μπορούν να το δούν πολλοί άνθρωποι!
Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται για / ως:

 • Προβολή εκπτώσεων & events
 • Παρουσίαση πληροφορίων

Η ταχύτερη δυνατή παράδοση για τα banners είναι: Η επόμενη μέρα

Σημείωση: Η παράδοση ισχύει μόνο για προϊόντα που υπάρχει έτοιμό αρχείο προς εκτύπωση.
Για να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας θα παραδοθεί την επόμενη μέρα, είναι σημαντικό να λάβουμε εγκαίρως το αρχείο σας σε καλή ανάλυση που πληροί τις προϋποθέσεις των διαστάσεων. Με αυτή τη διαδικασία το προϊόν μπορεί να τεθεί σε παραγωγή εγκαίρως.
Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει. Αυτό εξαρτάται από το αν το αρχείο είναι καλό σε ανάλυση, απο το συνδυασμό εφαρμογής που επιλέγετε δηλαδή την τεχνική κατασκευής ή / και τις ποσότητες παραγγελίας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος αλλάζει καθημερινά, στην περίπτωση που το αρχείο δεν πληροί τις προδιαγραφές εκτύπωσης.

Για την παραγωγή των banner χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες τεχνικές παραγωγής:
SCITEX : για  ψηφιακη εκτύπωση με eco -solvent μελάνια
LATEX  : για οικολόγικη εκτυπωση με μελάνια νερού HP.
OKI        : για  ψηφιακη εκτύπωση με eco -solvent μελάνια για μικρότερες διάστάσεις και υψηλότερη ευκρίνεια χρωμάτων.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την ACS COURIER λόγω υψηλής αξιοπιστίας.

Τα banners που επιλέγονται στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να επιλεχθούν μέσω της ιστοσελίδας μας.
Εάν ο τύπος υλικού, το βάρος, η ποσότητα, το μέγεθος ή άλλες προδιαγραφές δεν παρατίθενται, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά στο info@epigrami.gr.
Θα σας στείλουμε την προσφορά μας εντός 1 εργάσιμης ημέρας.
Ανάλογα με την πολυπλοκότητα της προσφοράς, αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.

 • Σκετο Βanner: Το πανό κόβεται μόνο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρεμαστεί το banner σας. Λαμβάνεται την ακριβή διάσταση που έχετε καταχωρήσει.
 • Banner με περιθώρια: Λαμβάνεται την ακριβή διάσταση που έχετε καταχωρήσει + 8cm τρέξιμο στην κάθε πλευρά (πχ. Αν επιθυμείτε την διάσταση 100x100, θα παραλάβετε 116x116).
 • Banner με μπουντούζια: είναι εκτύπωση στο υλικό της επιλογής σας με μπουντούζια περιμετρικά ανά 25cm (μικροί κρίκοι) για εύκολη τοποθέτηση με tie wrap ή σχοινί.
  Προσοχή: το αρχείο σας σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είναι 10 cm εσωτερικά απο την διάσταση κοπής.
 • Banner με σχοινί μπουντούζια: είναι η εκτύπωση στο υλικό της επιλογής σας με μπουντούζια περιμετρικά (μικροί κρίκοι) και σχοινί περιμετρικά για υψηλή αντοχή κατά την τοποθέτηση. ​
  Προσοχή: το αρχείο σας σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είναι 10 cm εσωτερικά απο την διάσταση κοπής.
 • Banner με μανίκι: είναι εκτύπωση στο υλικό της επιλογής σας όπου στο πάνω και κάτω μέρος δημιουργούμε μια τσέπη με συγκόλληση.
 • Banner μανίκι και σωλήνα: είναι εκτύπωση στο υλικό της επιλογής σας όπου στο πάνω και κάτω μέρος δημιουργούμε μια τσέπη με συγκόλληση συμπεριλαμβάνονται οι μεταλλικοί/πλαστικοί σωλήνες διαμέτρου 40Φ.
 • Banner με μεταλλικό πλαίσιο: είναι εκτύπωση στο υλικό της επιλογής σας με μεταλλικό τελάρο 25mm διατομής.

Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τον μηχανισμό upload στην σελίδα μας, υπάρχουν 2 τρόποι να μας στείλετε τα αρχεία σας:

Εάν το αρχείο σας είναι μέχρι 9ΜΒ το στέλνετε μέσω του email μας, info@epigrami.gr μαζί με την εντολή εργασίας

Εάν το αρχείο σας ειναι πανω απο 10ΜΒ καλό ειναι να το στέλνετε με sites αποστολης μεγάλων αρχείων, όπως:
https://www.wetransfer.com/

Η αποστολή αρχείου είναι απαραίτητο να συνοδευεται και με εντολη εργασίας την οποια θα στείλετε με email.

Μουσαμάς ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλης διάστασης με λεύκη επιφάνεια εκτύπωσης και υψηλής αντοχής. Η εκτύπωση μουσαμά μεγάλης διάστασης χρησιμοποιείτε σε κάθε εφαρμογή η οποία αφορά στην εξωτερική και εσωτερική προβολή μιας επιχείρησης. Συνήθως εφαρμόζεται για λόγους διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών.


                                                                                         

Εγγραφείτε στο Newsletter κι ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!