ONE WAY VISION | Epigrami.gr

ONE WAY VISION

Διάσταση:
Επιλογή υλικού:
Εφαρμογή με:
Έχεις δικό σου αρχείο;
Ανέβασε το αρχείο σου
Τιμή:
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες
Σημείωση: Συμπληρώστε εάν έχετε κάποια διευκρίνιση ή παρατήρηση για το προϊόν.

 

Αυτοκόλλητα φιλμ για εφαρμογές διαφήμισης και προώθησης σε τζάμια! One Way Vision διάτρητα φιλμ που επιτρέπουν την ορατότητα μόνο από την εσωτερική πλευρά του παραθύρου. Ιδανικά για διαφημιστικές εφαρμογές σε βιτρίνες, παράθυρα / γυάλινες προσόψεις κτιρίων αλλά και μέσων μεταφοράς (λεωφορείων, μετρό κ.α.)
 

Ο τρόπος που πρέπει να σχεδιαστεί ένα αρχείο για εκτύπωση, διαφέρει εξ’ ολοκλήρου από μια απλή παρουσίαση στην οθόνη σας. Η υποβολή του αρχείου σας είναι εύκολη, απλά ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες όταν θα σχεδιάσετε και θα ανεβάσετε το αρχείο για τα banner σας.

Σημαντικό! Όλα τα αρχεία θα πρέπει να έχουν σημεία κοπής. Προσθέτουμε πάντα 5 χιλιοστά σε κάθε πλευρά για το λεγόμενο ξάκρισμα (bleed) και τηρούμε απόσταση από την εκτυπωτική επιφάνεια 5 χιλιοστά εσωτερικά σε κάθε πλευρά, για να μην χαθούν γράμματα κλπ. Περιγραφή διαδικασίας: Σε Corel Draw ξεκινάτε καινούργιο αρχείο και στο layout επιλέγετε page setup. Στην επι-λογή size, ορίζετε σαν μέγεθος το αρχείο που θέλετε να πάρετε εκτυπωμένο. Δίνετε εντολή για bleed 5 χιλιοστών και στην επιλογή page επιλέγετε show bleed area για να βλέπετε το ξάκρισμα σας. Τηρείτε απόσταση 5 χιλιοστών εσωτερικά σε κάθε πλευρά για να μην χαθούν γράμματα κλπ.

Διατηρείτε όλα τα σημαντικά κείμενα και εικόνες σε απόσταση τουλάχιστον 50 mm από την άκρη του τελικού μεγέθους. Μπορείτε να υποβάλετε το αρχείο σας με σημάδια περικοπής και σημάδια εκτύπωσης.

Το αρχείο θα πρέπει να έχει αρχική ανάλυση 150 dpi (σε φυσικό μέγεθος).

Ποτέ μην στέλνετε αρχείο σε RGB, είναι απλά χρώματα οθόνης και όχι εκτύπωσης. Στέλνετε τα αρχεία σας μόνο σε CMYK. Εάν δεν είστε σίγουροι για τη ρύθμιση των χρωμάτων του αρχείου σας, μην ανησυχείτε, μπορούμε πάντα να το μετατρέψουμε για εσάς. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι αυτό μπορεί να κάνει τα χρώματα να διαφέρουν από το αρχικό αρχείο.

Η δουλειά σας θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο σε σχεδιαστικό πρόγραμμα. Παρακαλούμε στείλτε αρχεία jpeg, ή pdf υψηλής ανάλυσης (μέχρι 16 MB). Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι πάντα CMYK και σε 150dpi ανάλυση.

Πριν στείλετε το αρχείο μετατρέψτε σε γραμμικό τις γραμματοσειρές σας, δηλαδή convert to curves αν δουλεύτε σε Corel Draw και create outlines σε illustrator & In Design.

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στο αρχείο σας που να μην επιθυμείτε να εκτυπωθεί ( πχ. Μαύρα στίγματα, λευκές γραμμές, pixels κτλ)

Αυτοκόλλητα εξωτερικής επικόλλησης μίας όψης, τα οποία χάρη στην διάτρητη μορφή τους επιτρέπουν την οπτική επαφή από την πλευρά με το μεγαλύτερο ποσοστό φωτισμού. Δημιουργούν σκίαση και ενδείκνυνται για βιτρίνες καταστημάτων. Για να είναι το εικαστικό σας ευδιάκριτο και το βράδυ συνίσταται τις βραδινές ώρες να φωτίζεται το θέμα σας.

Είναι σημαντικό να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της παραγγελίας σας, οι χρόνοι παραγωγής μας, αν υπάρχει έτοιμο το δημιουργικό εκτύπωσης, κυμαίνονται από 1- 5 εργάσιμες ημέρες. Αυτό σας επιτρέπει να λάβετε την τελική απόφαση σχετικά με το πότε πρέπει να κάνετε την παραγγελία σας. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να λάβετε το προϊόν σας περιλαμβάνει το χρόνο παραγωγής καθώς και το χρόνο αποστολής.

Για την παραγωγή των βινυλίων  χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες τεχνικές παραγωγής:
solvent, eco/mild solvent, και HP Latex.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την ACS COURIER λόγω υψηλής αξιοπιστίας.

Εάν ο τύπος υλικού, η ποσότητα, το μέγεθος ή άλλες προδιαγραφές δεν παρατίθενται, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά στο info@epigrami.gr.
Θα σας στείλουμε την προσφορά μας εντός 1 εργάσιμης ημέρας.
Ανάλογα με την πολυπλοκότητα της προσφοράς, αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.

Εάν επιθυμείτε σχεδιασμό από την δική μας γραφιστική ομάδα η διαδικασία είναι η έξης.

Στείλτε μας στο info@epigrami.gr μια μικρή περίληψη με το μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε.  Επισυνάψτε το logo σας ή φωτογραφίες που θα θέλατε να συμπεριληφθούν και τυχόν πληροφορίες που θα θέλατε να αναγράφονται. Την επόμενη μέρα θα λάβετε την πρόταση μας και θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το δημιουργικό που έχετε λάβει αν θέλετε να προχωρήσουμε σε παραγωγή ή επιθυμείτε τυχόν αλλαγές. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν λάβουμε επιβεβαίωση, δεν θα στείλουμε την παραγγελία σας μέχρι να αποσταλεί η έγκρισή σας.

Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για το κόστος και θα προχωρήσουμε σε παραγγελία που θα λάβετε στο Mail σας.

Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τον μηχανισμό upload στην σελίδα μας, υπάρχουν 2 τρόποι να μας στείλετε τα αρχεία σας:

Εάν το αρχείο σας είναι μέχρι 9ΜΒ το στέλνετε μέσω του email μας, info@epigrami.gr μαζί με την εντολή εργασίας

Εάν το αρχείο σας ειναι πανω απο 10ΜΒ καλό ειναι να το στέλνετε με sites αποστολης μεγάλων αρχείων, όπως:
https://www.wetransfer.com/

Η αποστολή αρχείου είναι απαραίτητο να συνοδευεται και με εντολη εργασίας την οποια θα στείλετε με email.

Αυτοκόλλητα εξωτερικής επικόλλησης μίας όψης, τα οποία χάρη στην διάτρητη μορφή τους επιτρέπουν την οπτική επαφή από την πλευρά με το μεγαλύτερο ποσοστό φωτισμού. Δημιουργούν σκίαση και ενδείκνυνται για βιτρίνες καταστημάτων. Για να είναι το εικαστικό σας ευδιάκριτο και το βράδυ συνίσταται τις βραδινές ώρες να φωτίζεται το θέμα σας.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter κι ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!