ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΦΟΡΑΤΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ | Epigrami.gr

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΦΟΡΑΤΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ

Y-18

Οι κανονισμοί ασφάλειας στο χώρο εργασίας έχουν πολλά μέρη, τα οποία είναι σημαντικά για τη διατήρηση της ασφάλειας των υπαλλήλων. Η διατήρηση της ασφάλειας των εργαζομένων είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη και παραγωγική επιχείρηση!

Υψηλής ποιότητας εκτύπωση
Αδιάβροχο
Ποικιλία υλικών, μεγέθους και επιλογών τοποθέτησης
Άμεση Αποστολή

Οι πινακίδες μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Αν δεν βλέπετε αυτό που ψάχνετε, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας βοηθήσουμε να λάβετε την πινακίδα  που χρειάζεστε!

Επιλογή διάστασης [πλάτος x ύψος]:
Επιλογή υλικού:
Τιμή:
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες
Σημείωση: Συμπληρώστε εάν έχετε κάποια διευκρίνιση ή παρατήρηση για το προϊόν.

 

Εάν είστε κάτοχος μιας επιχείρησης, χρειάζεστε αρκετά είδη σήμανσης για να παραμείνετε συμμορφωμένοι στους κανονισμούς. 

Θα χρειαστείτε πινακίδες ασφαλείας για να επισημάνετε τους κινδύνους, πινακίδες πρώτων βοηθειών, πινακίδες εξοπλισμού πυρκαγιάς που δείχνουν στους εργαζόμενους και στους επισκέπτες της εταιρεία σας πως να αντιμετωπίσουν την κατάσταση σε ώρα έκτακτης ανάγκης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι πινακίδες συμμόρφωσης σχεδιάζονται σε συγκεκριμένα χρώματα ανάλογα με την κατηγορία, μορφές και κείμενα, ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμα για υπαλλήλους και επισκέπτες.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, τα σήματα που σημαίνουν κινδύνους πρέπει να έχουν καθορισμένες λέξεις (όπως Προειδοποίηση ή Κίνδυνος), συγκεκριμένα χρώματα επικεφαλίδας και εικονογράμματα. Οι επιχειρήσεις πρέπει να ενημερώνονται άμεσα με τους κανονισμούς για τη σήμανση στις βιομηχανίες, ώστε να μην κινδυνεύουν με την πάροδο του χρόνου.

Αγοράστε πινακίδες συμμόρφωσης. Στη συλλογή μας θα βρείτε πινακίδες που πληρούν τις απαιτήσεις όπως κεφαλίδες, χρωματικούς συνδυασμούς και άλλες οδηγίες μορφοποίησης. Η συλλογή μας περιλαμβάνει πολλά από τα σημάδια κινδύνου που ενδέχεται να χρειαστείτε για τις εγκαταστάσεις σας. Αν δεν βλέπετε τις πινακίδες που αναζητάτε στη συλλογή μας, ενημερώστε μας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε την πινακίδα που αναζητάτε έτσι ώστε να πληρεί τις προδιαγραφές της δικής σας επιχείρησης.

Αρχικά επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει και ταιριάζει με τη φιλοσοφία του καταστήματός σας. Πριν παραγγείλετε επιλέξτε τη διάσταση (πλάτος*ύψος) και το υλικό (αυτοκόλλητο, pvc, plexiglass, λαμαρίνα) που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Αν χρειάζεστε κάποια περαιτέρω πληροφόρηση ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, παρακαλούμε καλέστε το τμήμα πωλήσεων στα τηλέφωνα: 2610.641.818 – 6936.752.595  

 

Η εταιρεία μας δέχεται τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική κάρτα
 • ​Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Συνεργασία με: Alpha Bank, ΕΤΕ, Πειραιώς, Eurobank, Optima Bank)
 • PayPal

Τα προϊόντα μας είναι custom made και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης στο χώρο σας είναι 5-7 ημέρες. Στόχος μας είναι η 100% ικανοποίηση του πελάτη, οπότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν είστε δυσαρεστημένοι με την παραλαβή σας.

 


Η τοποθέτηση στις πινακίδες γίνεται με 2 τρόπους:

 • Με τρύπες (στις γωνίες) για να τις βιδώσετε.
 • Με αφρώδη ταινία διπλης όψης για εύκολη και γρήγορη τοποθετηση.

Αναγράψτε στο πεδίο παρατηρήσεων με ποιον απο του 2 τρόπους θα θέλατε να γίνει η στήριξη.

 

Παρακάτω αναγράφονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Αυτοκολλήτου και της Πλαστικοποίησης.

 • Αυτοκόλλητο Βινύλιο JT9500WG-PG
  Η εκτύπωση τυπώνεται σε αυτοκόλλητες μεμβράνες βινυλίου υψηλής ποιότητας που εγγυώνται συνέπεια και αντοχή.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 
Technical Data Sheet:   
Πιστοποίηση Επιβράδυνσης Καύσης:  


 • Πλαστικοποίηση LF9500CG
  Οι εκτυπώσεις μας προστατεύονται με υψηλής ποιότητας διαφανής πλαστικοποίηση. Η πλαστικοποίησή βοήθα την αντοχή της εκτύπωσης στην αντιμετώπιση της έκθεσης σε υπεριώδη ακτινοβολία, σε εξωτερικούς χώρους.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 

 
Technical Data Sheet:   
Πιστοποίηση Επιβράδυνσης Καύσης:  

 

Εγγραφείτε στο Newsletter κι ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!