ΛΑΒΑΡΑ CUSTOM ΔΙΑΣΤΑΣH | Epigrami.gr

ΛΑΒΑΡΑ CUSTOM ΔΙΑΣΤΑΣH

Διάσταση:
Υλικο banner:
Εφαρμογή με:
Έχεις δικό σου αρχείο;
Ανέβασε το αρχείο σου
Τιμή:
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες
Σημείωση: Συμπληρώστε εάν έχετε κάποια διευκρίνιση ή παρατήρηση για το προϊόν.

 

Τα λάβαρα δρόμου είναι ο καλύτερος τρόπος υπαίθριας διαφήμισης και είναι κατάλληλα για συναυλίες, festival, party, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, συνέδρια, διοργανώσεις, πανηγύρι, δημοτικές εκδηλώσεις. Τα διαφημιστικά λάβαρα δρόμου εμφανίζονται συνήθως σε φωτεινούς πόλους οδών με διάφορες εφαρμογές ανάρτησης.

Ο τρόπος που πρέπει να σχεδιαστεί ένα αρχείο για εκτύπωση, διαφέρει εξ’ ολοκλήρου από μια απλή παρουσίαση στην οθόνη σας. Η υποβολή του αρχείου σας είναι εύκολη, απλά ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες όταν θα σχεδιάσετε και θα ανεβάσετε το αρχείο για τα banner σας.

Διατηρείτε όλα τα σημαντικά κείμενα και εικόνες σε απόσταση τουλάχιστον 3cm από την άκρη του τελικού μεγέθους.
Μπορείτε να υποβάλετε το αρχείο σας με σημάδια περικοπής και σημάδια εκτύπωσης.

Το αρχείο θα πρέπει να έχει αρχική ανάλυση 150 dpi (σε φυσικό μέγεθος) ή 1:10 στα 300 dpi

Ποτέ μην στέλνετε αρχείο σε RGB, είναι απλά χρώματα οθόνης και όχι εκτύπωσης. Στέλνετε τα αρχεία σας μόνο σε CMYK.
Εάν δεν είστε σίγουροι για τη ρύθμιση των χρωμάτων του αρχείου σας, μην ανησυχείτε, μπορούμε πάντα να το μετατρέψουμε για εσάς. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι αυτό μπορεί να κάνει τα χρώματα να διαφέρουν από το αρχικό αρχείο.

Η δουλειά σας θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο σε σχεδιαστικό πρόγραμμα. Παρακαλούμε στείλτε αρχεία jpeg ή pdf υψηλής ανάλυσης. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι πάντα CMYK και σε 150dpi ανάλυση.

Πριν στείλετε το αρχείο μετατρέψτε σε γραμμικό τις γραμματοσειρές σας, δηλαδή convert to curves αν δουλεύτε σε Corel Draw και create outlines σε illustrator & In Design.

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στο αρχείο σας που να μην επιθυμείτε να εκτυπωθεί ( πχ. Μαύρα στίγματα, λευκές γραμμές, pixels κτλ)
Εδώ θα βρείτε κάποιες συμβουλές για σωστο σχεδιασμό στα «Λάβαρα Δρόμου».

Απλός Σχεδιασμός: Τα δημιουργικά θα πρέπει να σχεδιάζονται έτσι ώστε να δημιουργούν συνείδηση, να μην μεταδίδουν περίπλοκα μηνύματα. Μερικές λέξεις και το όνομα της περιοχής σας, είναι μερικές φορές αρκετές.

Χρησιμοποιήστε Μεγάλες και καθαρές γραμματοσειρές: Τα λάβαρα δρόμου χρειάζονται έντονες (bold) γραμματοσειρές. Μην χρησιμοποιείτε λεπτές γραμματοσειρές που δεν θα εμφανίζονται καλά.

Προσοχή στις εικόνες: Πολλές φωτογραφίες ή περίπλοκα σύμβολα ή λογότυπα είναι λάθος. Μια ισχυρή και καθαρή εικόνα είναι αρκετή για να είναι σαφής το μήνυμα της διαφήμισής.

Αποφύγετε τα σκοτεινά λάβαρα: Αν περάσετε από έναν κεντρικό δρόμο τη νύχτα με μαύρα ή καφέ λάβαρα, είναι αδύνατον να τα δείτε. Είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν φτάσετε στη διαδικασία σχεδιασμου να είστε συγκεκριμένοι στο μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε. Τα banner δρόμου είναι πιο αποτελεσματικά όταν έχουν φωτεινά χρώματα και όχι σκούρα.

Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τον μηχανισμό upload στην σελίδα μας, υπάρχουν 2 τρόποι να μας στείλετε τα αρχεία σας:

Η αποστολή αρχείου είναι απαραίτητο να συνοδευεται και με εντολη εργασίας την οποια θα στείλετε με email.

Εάν το αρχείο σας είναι μέχρι 9ΜΒ το στέλνετε μέσω του email μας, info@epigrami.gr μαζί με την εντολή εργασίας

Εάν το αρχείο σας ειναι πανω απο 10ΜΒ καλό ειναι να το στέλνετε με sites αποστολης μεγάλων αρχείων, όπως:
https://www.wetransfer.com/

Μουσαμάς ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλης διάστασης με λεύκη επιφάνεια εκτύπωσης και υψηλής αντοχής. Η εκτύπωση μουσαμά μεγάλης διάστασης χρησιμοποιείτε σε κάθε εφαρμογή η οποία αφορά στην εξωτερική και εσωτερική προβολή μιας επιχείρησης. Συνήθως εφαρμόζεται για λόγους διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών.
           

Εγγραφείτε στο Newsletter κι ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!