ΛΑΒΑΡΑ STANDARD ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ | Epigrami.gr

ΛΑΒΑΡΑ STANDARD ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαστάσεις:
Υλικο banner:
Εφαρμογή με:
Έχεις δικό σου αρχείο;
Ανέβασε το αρχείο σου
Τιμή:
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες
Σημείωση: Συμπληρώστε εάν έχετε κάποια διευκρίνιση ή παρατήρηση για το προϊόν.

 

Τα λάβαρα δρόμου είναι ο καλύτερος τρόπος υπαίθριας διαφήμισης και είναι κατάλληλα για συναυλίες, festival, party, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, συνέδρια, διοργανώσεις, πανηγύρι, δημοτικές εκδηλώσεις. Τα διαφημιστικά λάβαρα δρόμου εμφανίζονται συνήθως σε φωτεινούς πόλους οδών με διάφορες εφαρμογές ανάρτησης.
 

Ο τρόπος που πρέπει να σχεδιαστεί ένα αρχείο για εκτύπωση, διαφέρει εξ’ ολοκλήρου από μια απλή παρουσίαση στην οθόνη σας. Η υποβολή του αρχείου σας είναι εύκολη, απλά ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες όταν θα σχεδιάσετε και θα ανεβάσετε το αρχείο για τα banner σας.

Διατηρείτε όλα τα σημαντικά κείμενα και εικόνες σε απόσταση τουλάχιστον 3cm από την άκρη του τελικού μεγέθους.
Μπορείτε να υποβάλετε το αρχείο σας με σημάδια περικοπής και σημάδια εκτύπωσης.

Το αρχείο θα πρέπει να έχει αρχική ανάλυση 150 dpi (σε φυσικό μέγεθος) ή 1:10 στα 300 dpi

Ποτέ μην στέλνετε αρχείο σε RGB, είναι απλά χρώματα οθόνης και όχι εκτύπωσης. Στέλνετε τα αρχεία σας μόνο σε CMYK.
Εάν δεν είστε σίγουροι για τη ρύθμιση των χρωμάτων του αρχείου σας, μην ανησυχείτε, μπορούμε πάντα να το μετατρέψουμε για εσάς. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι αυτό μπορεί να κάνει τα χρώματα να διαφέρουν από το αρχικό αρχείο.

Η δουλειά σας θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο σε σχεδιαστικό πρόγραμμα. Παρακαλούμε στείλτε αρχεία jpeg ή pdf υψηλής ανάλυσης. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι πάντα CMYK και σε 150dpi ανάλυση.

Πριν στείλετε το αρχείο μετατρέψτε σε γραμμικό τις γραμματοσειρές σας, δηλαδή convert to curves αν δουλεύτε σε Corel Draw και create outlines σε illustrator & In Design.

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στο αρχείο σας που να μην επιθυμείτε να εκτυπωθεί ( πχ. Μαύρα στίγματα, λευκές γραμμές, pixels κτλ)


Εδώ θα βρείτε κάποιες συμβουλές για σωστο σχεδιασμό στα «Λάβαρα Δρόμου».

  • Απλός Σχεδιασμός. Τα δημιουργικά θα πρέπει να σχεδιάζονται έτσι ώστε να δημιουργούν συνείδηση, να μην μεταδίδουν περίπλοκα μηνύματα. Μερικές λέξεις και το όνομα της περιοχής σας, είναι μερικές φορές αρκετές.
  • Χρησιμοποιήστε Μεγάλες και καθαρές γραμματοσειρές. Τα λάβαρα δρόμου χρειάζονται έντονες (bold) γραμματοσειρές. Μην χρησιμοποιείτε λεπτές γραμματοσειρές που δεν θα εμφανίζονται καλά.
  • Προσοχή στις εικόνες. Πολλές φωτογραφίες ή περίπλοκα σύμβολα ή λογότυπα είναι λάθος. Μια ισχυρή και καθαρή εικόνα είναι αρκετή για να είναι σαφής το μήνυμα της διαφήμισής.
  • Αποφύγετε τα σκοτεινά λάβαρα. Αν περάσετε από έναν κεντρικό δρόμο τη νύχτα με μαύρα ή καφέ λάβαρα, είναι αδύνατον να τα δείτε. Είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν φτάσετε στη διαδικασία σχεδιασμου να είστε συγκεκριμένοι στο μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε. Τα banner δρόμου είναι πιο αποτελεσματικά όταν έχουν φωτεινά χρώματα και όχι σκούρα.

Τα λάβαρα δρόμου είναι ο καλύτερος τρόπος υπαίθριας διαφήμισης και είναι κατάλληλα για συναυλίες, festival, party, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις ,συνέδρια ,διοργανώσεις, πανηγύρια, δημοτικές εκδηλώσεις. Τα διαφημιστικά λάβαρα δρόμου εμφανίζονται συνήθως σε φωτεινούς πόλους οδών με διάφορες εφαρμογές ανάρτησης.

Είναι σημαντικό να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της παραγγελίας σας, οι χρόνοι παραγωγής μας, αν υπάρχει έτοιμο το δημιουργικό εκτύπωσης, κυμαίνονται από 1- 5 εργάσιμες ημέρες. Αυτό σας επιτρέπει να λάβετε την τελική απόφαση σχετικά με το πότε πρέπει να κάνετε την παραγγελία σας. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να λάβετε το προϊόν σας περιλαμβάνει το χρόνο παραγωγής καθώς και το χρόνο αποστολής.

Για την παραγωγή των λαβάρων στο δρόμο χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες τεχνικές παραγωγής:
SCITEX : για ψηφιακή εκτύπωση με eco -solvent μελάνια

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την ACS COURIER λόγω υψηλής αξιοπιστίας.

Τα λάβαρα που επιλέγονται στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να επιλεχθούν μέσω της ιστοσελίδας μας.
Εάν ο τύπος υλικού, το βάρος, η ποσότητα, το μέγεθος ή άλλες προδιαγραφές δεν παρατίθενται, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά στο info@epigrami.gr.
Θα σας στείλουμε την προσφορά μας εντός 1 εργάσιμης ημέρας.
Ανάλογα με την πολυπλοκότητα της προσφοράς, αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.

Εάν επιθυμείτε το σχεδιασμό ενός λάβαρού από την δική μας γραφιστική ομάδα η διαδικασία είναι η έξης.

Στείλτε μας στο info@epigrami.gr μια μικρή περίληψη με το μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε.  Επισυνάψτε το logo σας ή φωτογραφίες που θα θέλατε να συμπεριληφθούν και τυχόν πληροφορίες που θα θέλατε να αναγράφονται. Την επόμενη μέρα θα λάβετε την πρόταση μας και θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το δημιουργικό που έχετε λάβει αν θέλετε να προχωρήσουμε σε παραγωγή ή επιθυμείτε τυχόν αλλαγές. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν λάβουμε επιβεβαίωση, δεν θα στείλουμε την παραγγελία σας μέχρι να αποσταλεί η έγκρισή σας.

Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για το κόστος και θα προχωρήσουμε σε παραγγελία που θα λάβετε στο Mail σας.

- Περιθώρια πάνω & κάτω: Σκέτη Εκτύπωση τετραχρωμίας CMYK στην διάσταση της επιλογής σας δίνοντας  τρέξιμο πάνω/κάτω 8cm επιπλέον.

- Ξύλο πάνω & κάτω:  Εκτύπωση τετραχρωμίας CMYK στην διάσταση της επιλογής σας με ξύλινη ράβδο τετραγωνικής διατομής 25mm.  Το υλικό διπλώνεται στην ξύλινη ράβδο και καρφώνεται με συρραπτικό.

- Με μεταλλικό σωλήνα πάνω & κάτω: Εκτύπωση τετραχρωμίας CMYK με μανίκι στο πάνω & κάτω μέρος 4cm που δημιουργείτε με θερμοκόλληση  για να περαστεί ο μεταλλικός σωλήνας. Ο σωλήνας που θα παραλάβετε έχει διάμετρο Φ40.

-2 όψεων:  Εκτύπωση τετραχρωμίας CMYK στην διάσταση της επιλογής σας με αναδίπλωση του υλικού για την δημιουργία δεύτερης όψης. Κατά την αναδίπλωση δημιουργείτε γύρισμα που μπορεί να τοποθετηθεί ξύλινη ράβδος, ή μεταλλικός σωλήνας. Διαθέτει μπουντούζια (κρίκους) στην πάνω και στη μία πλαϊνή πλευρά για τοποθέτηση και τέντωμα με tie wrap (πλαστικά δεματικά).

Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τον μηχανισμό upload στην σελίδα μας, υπάρχουν 2 τρόποι να μας στείλετε τα αρχεία σας:

Εάν το αρχείο σας είναι μέχρι 9ΜΒ το στέλνετε μέσω του email μας, info@epigrami.gr μαζί με την εντολή εργασίας

Εάν το αρχείο σας ειναι πανω απο 10ΜΒ καλό ειναι να το στέλνετε με sites αποστολης μεγάλων αρχείων, όπως:
https://www.wetransfer.com/

Η αποστολή αρχείου είναι απαραίτητο να συνοδευεται και με εντολη εργασίας την οποια θα στείλετε με email.

Μουσαμάς ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλης διάστασης με λεύκη επιφάνεια εκτύπωσης και υψηλής αντοχής. Η εκτύπωση μουσαμά μεγάλης διάστασης χρησιμοποιείτε σε κάθε εφαρμογή η οποία αφορά στην εξωτερική και εσωτερική προβολή μιας επιχείρησης. Συνήθως εφαρμόζεται για λόγους διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter κι ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!